Het begin van het overstapseizoen

okt 30, 2020 | Blogs

Bij Stap over en steun krijgen wij vaak de vraag vanaf wanneer er overgestapt kan worden van zorgverzekering in Nederland. In deze eerste blog van Stap over en steun zullen wij deze vraag beantwoorden. 

Je kunt in Nederland in principe maar één keer per jaar overstappen van zorgverzekering. Dit jaar is dat mogelijk vanaf 12 november tot en met 31 december. Dit is het moment dat overstappen mogelijk is, wil je je door Stap over en steun laten herinneren wanneer dit kan? Laat dan op de homepage van Stap over en steun je mailadres achter.

In Nederland bestaan er uitzonderingsregels welke het mogelijk maken om over te stappen buiten de vastgestelde periode aan het einde van het jaar. Deze uitzonderingsregels zullen in een volgend blog uitgebreid worden besproken!

Ieder jaar is overstappen dus mogelijk, aan het einde van het jaar. Maar dit jaar heeft Stap over en steun ervoor gezorgd dat jij met jouw overstap kan bijdragen aan één van de deelnemende goede doelen. Dus bespaar niet alleen zelf met jouw overstap, maar draag ook bij! Je kunt namelijk kosteloos 15 euro bijdragen aan een Nederlands Goed Doel met jouw overstap van zorgverzekering. Dit door via de website stapoverensteun.nl de website van de zorgvergelijker te bereiken. 

Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van deze blog, stuur ze dan in via het contactformulier op de website! Heb je een vraag of onderwerp dat je graag besproken ziet worden in een volgende blog, laat dit ons ook weten!