Overstapseizoen 2020 ten einde

jan 5, 2021 | Blogs

Op 31 december 2020 om middernacht kwam er een einde aan het overstapseizoen van 2020. En hiermee ook een eind aan het bijzondere jaar 2020. Een jaar dat werd overschaduwd door corona en al zijn gevolgen. Voor veel goede doelen werd dit jaar dan ook overschaduwd als een jaar met veel verlies aan reguliere inkomsten. 

Maar ook een jaar met een nieuw platform, namelijk Stap over en steun! Het platform dat een gratis donatie aan een goed doel mogelijk maakte met de overstap van zorgverzekering. Nu het nieuwe jaar is begonnen, is het overstapseizoen 2020 ook geëindigd.

Echter is er een groep personen die gedurende het komende jaar nog gaan of zelfs moeten overstappen. Hierover schreven we onlangs een andere blog. Voor deze groep is het mogelijk om nog steeds over te stappen via de zorgvergelijker en het platform Stap over en steun te gebruiken om op de website van de zorgvergelijker te komen.


Is gratis doneren via Stap over en steun nog mogelijk?

Ondanks het einde van het overstapsiezoen is voor een kleine groep Nederlanders overstappen nog mogelijk dit jaar. Dit betreft de groep die voldoet aan de uitzonderingsregels, eerder schreven wij hierover een blog. 

Ik wordt gedurende dit jaar 18 jaar

Wordt jij 18 jaar in 2021, dan moet jij een zorgverzekering afsluiten! Voor het afsluiten van deze zorgverzekering kan jij het platform Stap over en steun gebruiken, om met het afsluiten van jouw zorgverzekering gratis een bedrag van €15 doneren aan het goede doel.

Daarnaast dankt Stap over en steun iedereen die het platform heeft gebruikt en daarmee een gratis donatie heeft gedaan aan het goede doel!
Hopelijk tot volgend jaar!

Einde van het overstapseizoen 2020 fotoblog