Wanneer zijn de zorgpremies voor 2021 bekend

okt 31, 2020 | Blogs

Om te kunnen besparen qua zorgverzekering met een overstap is het van belang om te weten wat de premies voor het komende jaar zullen zijn bij de verschillende zorgverzekeraars. In deze korte blog, zullen wij de vraag beantwoorden wanneer de zorgpremies bekend gemaakt zullen worden.

Traditiegetrouw is DSW de eerste zorgverzekeraar van Nederland die zijn premie voor het komende jaar bekend maakt. Dit jaar heeft DSW op 22 september zijn premie bekend gemaakt, voor DSW betrof dit een premiestijging van de basisverzekering met €6,50. 

Bijna alle andere zorgverzekeraars in Nederland wachten tot het laatste moment met het bekendmaken van de zorgpremies voor het komende jaar. Een exacte dag noemen waarop de premies bekend worden is niet mogelijk. Zeker is dat de zorgpremies uiterlijk 12 november bekend moeten zijn. Zodra de zorgpremies van alle zorgverzekeraars bekend zijn, zullen wij hierover een nieuwe blog plaatsen!

Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van deze blog, stuur ze dan in via het contactformulier op de website! Heb je een vraag of onderwerp dat je graag besproken ziet worden in een volgende blog, laat dit ons ook weten!